Verken één van onze huurappartementen in Nederland

Welkom bij CANLiving. Welkom thuis.

CanLiving is verheugd om je te verwelkomen op onze faciliteiten in Nederland.  U zult merken dat onze faciliteiten handig zijn verspreid over Nederland, waaronder in de belangrijke steden zoals Amsterdam, Den Haag en Utrecht. U kunt ons ook vinden in kleinere plaatsen van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot Sommeldijk. We zijn er trots op dat we vestigingen in Nederland hebben en dat we zo onze Nederlandse leveranciers kunnen bedienen. Onze veelal Nederlandse medewerkers vormen de kern van onze organisatie, en we zijn ontzettend trots op ze.

Het is ons doel om altijd de beste huurappartementen op de markt aan te bieden. We evalueren alle faciliteiten voortdurend en proberen ze kwalitatief te verbeteren, hetgeen past bij onze focus op service, verbeteringen en hoogwaardige woonervaringen. Wij willen samenwerken met onze bewoners om te investeren in projecten die nodig zijn voor het vergroten van de waarde en plezier van hun gemeenschap.

We zien u graag in een van onze suites en verwelkomen u graag in CanLiving. Nog belangrijker, we verwelkomen u graag thuis!

Woningen in de spotlights

CANLiving verhuurt in Nederland meer dan 5.409 appartementen en rijtjeshuizen. U vindt onze hoogwaardige wooncomplexen en appartementsgebouwen in zowel grote steden als middelgrote en kleinere plaatsen; van Amsterdam, Utrecht en Den Haag tot Cuijk, Enschede, Gouda, Heerenveen, Huizen, IJsselstein, Koog aan de Zaan, Meppel, Oldenzaal, Scherpenzeel en Warnsveld.